Hersenaandoening

Leven met een hersenaandoening

Iedereen kent in zijn omgeving wel iemand met een hersenaandoening. De gevolgen van een hersenaandoening zijn zeer divers en kunnen een grote invloed hebben op de kwaliteit van leven. Dit geldt voor degene met de hersenaandoening, maar ook voor zijn of haar omgeving. Mensen met een hersenaandoening willen, net als ieder ander, meedoen aan de samenleving. Werk of studie, activiteiten, goede zorg en sociale contacten zijn belangrijk.

hersenen2

In de loop der jaren is hier meer aandacht voor gekomen. Zo zijn er gespecialiseerde jobcoaches, activiteitencentra en ontmoetingsgelegenheden en wordt er hard gewerkt aan de kwaliteitscriteria voor de zorg. De Hersenstichting wil een bijdrage leveren om de zorg landelijk goed te organiseren en om de maatschappelijke participatie van mensen met een hersenaandoening te stimuleren. De Hersenstichting doet dit onder andere door het initiëren en implementeren van de zorgstandaarden Traumatisch Hersenletsel (THL) voor volwassenen en kinderen en door de uitreiking van de Hersenbokaal en de betrokkenheid bij diverse projecten.

Jan Dulles zong speciaal voor zijn vader het nummer Hier voor jouDit nummer is inmiddels uitgebracht als single en kun je hier downloaden. De opbrengst hiervan gaat naar de Hersenstichting!

 

Mocht u willen doneren dan kan het hier op onderstaande banner of lager op de pagina’s kunt u rechtstreeks naar de hersenstichting

 

hersenstichtingDruk op de banner of deze link als u wilt Doneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *